Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilei, al decoratiunilor si al echipamentelor si accesoriilor pentru industria lemnului. In cadrul BIFE-SIM veti gasi toate stilurile de mobilier disponibile pe piata romaneasca si internationala, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului.

Ultima actualizare (Luni, 11 Septembrie 2017 12:26)