Buletin Info
Comunicat Ministerul Finanţelor Publice privind modalităţile de plată

Începând cu data de 1 iulie 2014, au apărut noile măsuri de simplificare a modalităţilor de plată, introduse ca parte a strategiei Ministerului Finanţelor Publice şi ANAF, de înbunătăţirea relaţiei cu contribuabilii şi de încurajare a conformării de plată.

Citeşte mai departe...
 
Ordinul nr. 596/24 Iunie 2014 pentru aprobarea Metodologiei de Testare asupra implementării SUMAL

În art. 11 din Hotărârea Guvernului nr. 470/2014 pentru aprobarea Normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de prelucrat lemn rotund, precum şi a unor măsuri de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 995/2010 al Parlamentului European şi al Consiliului din 20 octombrie 2010 de stabilire a obligaţiilor ce revin operatorilor care introduc pe piaţă lemn şi produse din lemn,

Citeşte mai departe...
 
BIFE-SIM, Târgul Internaţional din perioada 10-14 septembrie 2014, în Centrul Expoziţional Romexpo

BIFE-SIM, Târgul Înternaţional de Mobilă, Produse din lemn, Accesorii pentru mobilă, Decoraţiuni interioare, Maşini şi Echipamente pentru exploatarea forestieră şi prelucrarea lemnului va avea loc în perioada 10 – 14 septembrie, în Centrul Expoziţional Romexpo.

Citeşte mai departe...
 
Rezumat al chestiunilor abordate în Consiliul Director şi Adunarea Generală ASFOR

Lista problemelor ridicate în Adunările Generale de la Sucursale și prezentate Consiliului Director și Adunării Generale Anuale ASFOR:

Citeşte mai departe...
 
Schema de Ajutor de Stat HG 332/2014 pentru sprijinirea investiţiilor

A fost elaborat documentul final privind instituirea unei Scheme de Ajutor de Stat (HG 332/2014) pentru sprijinirea investiţiilor, care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă.

Citeşte mai departe...